Rom Skole


Rom Skole

Rom Skole blev etableret af Lemvig kommune i 1997. I 2004 blev Livsmod etableret, efterfulgt af STU delen i 2010. Rom Skole blev i 2012 sammenlagt med Dagsværket og blev herved en del af Dag- og Døgncenter Lemvig. I 2016 flytter STU i selvstændige bygninger på Nissumvej 34 og er herefter ikke en del af Rom Skole.
 
Rom Skole har til huse i en tidligere skole, i et naturskønt område med dejlig stor have med sø, drivhus, pavillon og mange andre ting. Livsmod har renorveret store dele af Rom Skole.  
Rom Skole består af følgende tilbud:
  • Det kreative kunstneriske og grønne dagtilbud, som er et beskæftigelsestilbud efter servicelovens § 104. Dagtilbuddet er normeret til 17 fuldtidspladser.
  • Livsmod, som er et beskæftigelsestilbud efter servicelovens § 104. Livsmod er normeret til 10 fuldtidspladser.
 
Nærmere beskrivelse af tilbuddene, findes under hvert tilbud.
 
Kalender
21.11.19
Dagsværket holder julefest
Dagsværket holder julefest for borgerne på Dagsværket.

Dag og Døgncenter Lemvig
Industrivej 49
7620 Lemvig
centerlemvig@lemvig.dk

Om Dag- og Døgncenter Lemvig.

Dag- og Døgncenter Lemvig er en samlet organisation som tilbyder både beskæftigelse, aktivitet og samværstilbud samt botilbud. Vi arbejder ud fra servicelovens §103 og §104, samt socialpædagogisk støtte i forhold til servicelovens §83 og §85.
Vi samarbejder på kryds og tværs i organisationen med det formål at borgeren skal opleve sammenhæng mellem sit hjem og sin beskæftigelse. Personale og ledelse er ligeledes ansvarlig for at viden og informationer sker naturligt i organisationen.
Dag- og Døgncenter Lemvig har fælles pædagogisk indgangsvinkel til arbejdet med borgerne. Der sker løbende undervisning og kurser for personalet, så alle kan holde sig ajour med nye tiltag for området.