Rom Skole


Rom Skole

Rom Skole blev etableret af Lemvig kommune i 1997. I 2004 blev Livsmod etableret, efterfulgt af STU delen i 2010. Rom Skole blev i 2012 sammenlagt med Dagsværket og blev herved en del af Dag- og Døgncenter Lemvig. I 2016 flytter STU i selvstændige bygninger på Nissumvej 34 og er herefter ikke en del af Rom Skole.
 
Rom Skole har til huse i en tidligere skole, i et naturskønt område med dejlig stor have med sø, drivhus, pavillon og mange andre ting. Livsmod har renorveret store dele af Rom Skole.  
Rom Skole består af følgende tilbud:
  • Det kreative kunstneriske og grønne dagtilbud, som er et beskæftigelsestilbud efter servicelovens § 104. Dagtilbuddet er normeret til 17 fuldtidspladser.
  • Livsmod, som er et beskæftigelsestilbud efter servicelovens § 104. Livsmod er normeret til 10 fuldtidspladser.
 
Nærmere beskrivelse af tilbuddene, findes under hvert tilbud.
 

Dag og Døgncenter Lemvig
Industrivej 49
7620 Lemvig
centerlemvig@lemvig.dk

Om Dag- og Døgncenter Lemvig.

Dag- og Døgncenter Lemvig er en samlet organisation som tilbyder både beskæftigelse, aktivitet og samværstilbud samt botilbud. Vi arbejder ud fra servicelovens §103 og §104, samt socialpædagogisk støtte i forhold til servicelovens §83 og §85.
Vi samarbejder på kryds og tværs i organisationen med det formål at borgeren skal opleve sammenhæng mellem sit hjem og sin beskæftigelse. Personale og ledelse er ligeledes ansvarlig for at viden og informationer sker naturligt i organisationen.
Dag- og Døgncenter Lemvig har fælles pædagogisk indgangsvinkel til arbejdet med borgerne. Der sker løbende undervisning og kurser for personalet, så alle kan holde sig ajour med nye tiltag for området.