Festival


En Tur til Sølund festival tur retur.

 
Vi fik fælles morgenkaffe på labyrinten. Derefter kørte 2 busser med glade, spændte og forventningsfulde beboere og personale af sted mod Sølund festival, vi kørte mod Silkeborg, hvor vi nød den skønne natur undervejs. Da vi nåede til Silkeborg meldte sulten sig og vi fandt et dejligt sted, hvor vi kunne sidde udenfor og spise ,vi fik noget fantastisk godt mad og serveringen var perfekt.Så gik turen videre til Skanderborg, da vi kørte igennem byen var der flag på begge sider af vejen, Rigtigt hyggeligt. Vi fik parkeret bilen og gik på stien langs ” Dyrparken” hvor vi så dådyr, får, studser og høns .
 
 
Da vi kom ind på festival pladsen fandt vi et bord tæt på teltet, hvor musikken blev spillet, super vi kunne sidde så tæt og samlet alle sammen, Vejret var perfekt ikke for koldt og ikke for varmt, og solen skinnede ind imellem.
 
 
I teltet dansede vi til ” De glade sømænd”  der var rigtig mange mennesker og ind imellem måtte vi ud og have lidt frisk luft. Til aftens fik vi maden omkring bordet, vi sad og hørte Bjørn og okay og talte med beboere fra andre steder i landet. 
 
 
Derefter gik nogen i teltet igen hvor ”finn og funny-boys” spillede og andre tog en tur rundt på pladsen og købte is, nogle købte en kasket og andre en T-shirt hvor vi kunne høre musikken Ca. kl. 21 kørte vi i bussen hjem til Labyrinten, hvor vi var godt trætte efter en super dag med godt musik og mange gode  oplevelser, kunne sige tak for en dejlig dag og godnat ca. kl.00.00. Tak for turen Venlig hilsen Personale og beboer

Kontakt os:

Dag og Døgncenter Lemvig
Industrivej 43 og 49, 7620 Lemvig
Labyrinten: Tlf. 9663 1600 (Hverdage)
Afd.Vest: Tlf. 9663 1607 / 9663 1608
Afd. Øst: Tlf. 9663 1625
Dagsværket: Tlf. 9663 1640
Rom skole: Tlf. 9663 1390
Bakkebo: Tlf. 5152 0164
Email: centerlemvig@lemvig.dk

Om Dag- og Døgncenter Lemvig.

Dag- og Døgncenter Lemvig er en samlet organisation som tilbyder både beskæftigelse, aktivitet og samværstilbud samt botilbud. Vi arbejder ud fra servicelovens §103 og §104, samt socialpædagogisk støtte i forhold til servicelovens §83 og §85.
Vi samarbejder på kryds og tværs i organisationen med det formål at borgeren skal opleve sammenhæng mellem sit hjem og sin beskæftigelse. Personale og ledelse er ligeledes ansvarlig for at viden og informationer sker naturligt i organisationen.
Dag- og Døgncenter Lemvig har fælles pædagogisk indgangsvinkel til arbejdet med borgerne. Der sker løbende undervisning og kurser for personalet, så alle kan holde sig ajour med nye tiltag for området.