Billeder fra Bakkebo


Bakkebo's haveprojekt

Det er sol og sommer, og vi har haft gang i haveprojektet! Vi har på Bakkebo fået lavet højbede, drivhus, bålplads og hængekøje. Beboerene har sammen med personalet plantet og sået grøntsager i højbedene. Hængekøjen bliver flittigt brugt hvis der er brug for et hvil i solen. Bålpladsen er blevet indviet af husets beboere, hvor der skulle prøves at lave popcorn over bål. 
Kalender
21.11.19
Dagsværket holder julefest
Dagsværket holder julefest for borgerne på Dagsværket.

Dag og Døgncenter Lemvig
Industrivej 49
7620 Lemvig
centerlemvig@lemvig.dk

Om Dag- og Døgncenter Lemvig.

Dag- og Døgncenter Lemvig er en samlet organisation som tilbyder både beskæftigelse, aktivitet og samværstilbud samt botilbud. Vi arbejder ud fra servicelovens §103 og §104, samt socialpædagogisk støtte i forhold til servicelovens §83 og §85.
Vi samarbejder på kryds og tværs i organisationen med det formål at borgeren skal opleve sammenhæng mellem sit hjem og sin beskæftigelse. Personale og ledelse er ligeledes ansvarlig for at viden og informationer sker naturligt i organisationen.
Dag- og Døgncenter Lemvig har fælles pædagogisk indgangsvinkel til arbejdet med borgerne. Der sker løbende undervisning og kurser for personalet, så alle kan holde sig ajour med nye tiltag for området.