Billeder fra Bakkebo


Bakkebo's haveprojekt

Det er sol og sommer, og vi har haft gang i haveprojektet! Vi har på Bakkebo fået lavet højbede, drivhus, bålplads og hængekøje. Beboerene har sammen med personalet plantet og sået grøntsager i højbedene. Hængekøjen bliver flittigt brugt hvis der er brug for et hvil i solen. Bålpladsen er blevet indviet af husets beboere, hvor der skulle prøves at lave popcorn over bål. 

Dag og Døgncenter Lemvig
Industrivej 49
7620 Lemvig
centerlemvig@lemvig.dk

Om Dag- og Døgncenter Lemvig.

Dag- og Døgncenter Lemvig er en samlet organisation som tilbyder både beskæftigelse, aktivitet og samværstilbud samt botilbud. Vi arbejder ud fra servicelovens §103 og §104, samt socialpædagogisk støtte i forhold til servicelovens §83 og §85.
Vi samarbejder på kryds og tværs i organisationen med det formål at borgeren skal opleve sammenhæng mellem sit hjem og sin beskæftigelse. Personale og ledelse er ligeledes ansvarlig for at viden og informationer sker naturligt i organisationen.
Dag- og Døgncenter Lemvig har fælles pædagogisk indgangsvinkel til arbejdet med borgerne. Der sker løbende undervisning og kurser for personalet, så alle kan holde sig ajour med nye tiltag for området.